Produsele noastre

Ce medicament cauti?
scrie numele complet sau partial

 

Despre noi

Istoric

Doamna Rodica Vlad deţine patru societăti comerciale farmaceutice:
SC Farmacia Lara SRL, SC Farmacia Rovital SRL, SC Vlavarmed SRL, SC Pro-Pharm SRL) şi două societăţi hoteliere (SC Vlad Home SRL, SC Pensiunea Vlad SRL)


Cea dintâi societate deschisa a fost Farmacia Lara, in anul 1991. La inceput avea o singura farmacie, în zona Soarelui (pacienţii de acolo o mai caută şi astăzi pentru a-I cere sfaturi), dar prin străduinţa asociatului unic şi administratorului Vlad Rodica, în prezent Farmacia Lara S.R.L. deţine 4 farmacii pe raza municipiului Timişoara. Important este ca trei dintre ele functioneaza cu program non-stop, iar cea de-a patra in complexul comercial Iulius Mall Timisoara.
Administratorul societatii, d-na Vlad Rodica, s-a nascut in com Domasnea, jud Caras-Severin. A urmat cursurile Facultatii de Farmacie in Bucurestiul (încă boem) al deceniului 7, absolvită cu rezultate excepţionale. De-a lungul timpului şi-a perfecţionat continuu pregatirea profesională obţinând cel mai înalt grad : farmacist primar.
Evoluţia Farmacia Lara (dar şi a celorlalte societăţi farmaceutice din grup) este una spectaculoasă având în vedere faptul că administratorul societăţii a luptat mereu pentru promovarea drepturilor farmaciştilor şi respectarea demnităţii profesiei. Astfel, în momente în care copleşitoarea majoritate a farmaciştilor ceda în faţa ameninţărilor şi presiunilor mai mult sau mai puţin ilegale a Casei de asigurări, d-na Vlad Rodica a luat mereu poziţie publică în faţă acestor abuzuri, acţiune sancţionată cu rezilierea contractelor dintre Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate şi societatea noastră. Insă abuzurile săvârşite de aceşti funcţionari publici au fost sancţionate de fiecare dată de către instanţele judecătoreşti.
In cadrul Farmaciei Lara e angajată o echipă de specialişti în construcţii civile ce realizează investiţiile imobiliare ale grupului.
In anul 2006, activitatea societăţii s-a diversificat prin deschiderea punctului de lucru Elite Catering (restaurant şi servicii de catering destinat companiilor, inclusiv celor aeronautice, dar şi persoanelor fizice). In numai doi ani de la debutul activităţii, cifra de afaceri din activitatea de catering s-a triplat.
In primăvara anului 2008, Farmacia Lara şi-a deschis o reprezentanţă la Belgrad, prin intermediul căreia comercializează (în exclusivitate pentru Serbia şi Muntenegru) faimoasele produse Gerovital, dar şi multe alte produse farmaceutice şi cosmetice. De menţionat că lansarea pe piaţa vecinilor noştri a gamei Gerovital, dar şi deschiderea reprezentanţei Farmaciei Lara a fost marcată printr-o prezentare care a surprins plăcut lumea mondenă şi de afaceri a Belgradului în cadrul selectului club Guarnerius.

Detalii firma

In anul 2001 a fost înfiinţată o altă societate comercială, Vlad Home, având ca obiect de activitate turismul, mai precis aceasta deţinând o pensiune de trei stele în municipiul Timişoara.

Având în vedere succesul de care s-a bucurat aceasta, în anul 2004 a fost deschisă cea de-a doua pensiune, având aceiaşi clasificare. In prezent, cele două societăţi se bucură de o reputaţie excelentă în domeniu, înregistrând cifre de afaceri semnificative, drept pentru care au fost distinse cu premii la mai toate evenimentele organizate de CCIA Timişoara.
In cursul anului 2009 sperăm să fie dată în folosinţă o altă pensiune în centrul oraşului, dar şi un hotel de patru stele într-o clădire istorică.
Intrucât am amintit de premii şi distincţii, menţionăm că nu a fost an pentru Farmacia Vlad în care activitatea ei să nu fie recompensată de către organizaţii profesionale, camere de comerţ sau organisme internaţionale.

 
 
Boiron Laboratoires Biotta bio Procter and Gamble Pampers Pfizer Europe Pharmex
 
x

Farmacia Lara foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >