Produsele noastre

Ce medicament cauti?
scrie numele complet sau partial

 

Crescina fiole tratament complet 300 femei

500,96 RON (TVA inclus)
Stoc epuizatContactati-ne

Indicatii Crescina 300 pentru femei

Datorita formulei exclusive, tratamentul Crescina Hair Grow amelioreaza caderea parului de grad II pentru femei si ajuta la cresterea parului. Crescina hair Grow este o linie de produse destinat femeilor pentru cresterea parului, caracterizata printr-o inovatie absoluta. Tratamentul Crescina Hair Grow nu stopeaza caderea parului, ci reactiveaza cresterea fiziologica a acestuia in zonele afectate. Formula Crescina are concentratii diferite, in functie de gravitatea afectiunii.

Ingredientul hidro-alcoolic si masajul efectuat in momentul aplicarii produsului Crescina ajuta la distribuirea uniforma a tratamentului pe scalp si stimuleaza irigarea bulbului, ce astfel devine mai receptiv la penetrarea produsului.

Principiile active a Crescina 300

Crescina Re-Growth 300 Femei contine un complex de aminoacizi, compusi de baza ai cheratinei, o glicoproteina si alte substante care impreuna sunt capabile sa stimuleze recresterea fiziologica a parului prin actiunea la nivelul bulbilor pilosi inca activi

Mod de administrare Crescina pentru cresterea parului

Recomandam ca tratamentul sa fie de cel putin 2 luni. Fiolele se aplica in zile alternand ( la fiecare 2 zile), pe parul curat si uscat, penetrand substanta printr-un masaj delicat.

 
 
 
Autan Pampers SYNCO DEAL Bayer Schering Pharma Pharmex Merck
 
x

Farmacia Lara foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >