Produsele noastre

Ce medicament cauti?
scrie numele complet sau partial

 

Doppelherz Aktiv Acid folic + Complex de Vitamine B, 30 tablete

18,00 RON (TVA inclus)
buc
Se adauga in cos...

Luna speciala Doppelherz.Farmacia Vlad iti ofera 10%reducere la orice produs Doppelherz

Doppelherz Aktiv acid folic+complex vitamina B

Important pentru sistemul nervos si pentru rezistenta organismului.
Vitaminele B au un rol important in producerea energiei organismului. Caracteristica deosebita a vitaminelor B este aceea ca functiile lor se intrepatrund asemenea unor roti dintate. Pentru ca acestea sa functioneze la nivel optim in organism, este important ca toate cele 8 vitamine din complexul de vitamine B sa fie administrate in cantitati suficiente.

Solicitarile si stresul zilnic necesita un aport energetic crescut si rezistenta psihica sporita, sustinute de vitaminele B.
In cazul unei alimentatii neechilibrate, aportul acestor vitamine importante poate fi deficitar.
De asemenea, o mare parte a vitaminelor B nu poate fi preluata decat in cantitate limitata de catre organism si nu poate fi depozitata mult timp.
In cazul administrarii unei mari cantitati de vitamina B1, aceasta va fi excretata de catre organism fara a fi utilizata.

Sistemul nervos si metabolism.
Ca o componenta a coenzimelor, vitaminele joaca un rol important la "producerea de energie din hrana" si prin aceasta sunt importante pentru capacitatea de rezistenta a intregului organism.
• Vitamina B1, nicotinamida si acidul pantotenic sunt folositi de celule pentru formarea energiei din hidratii de carbon;
• Vitamina B2 este folosita pentru producerea de oxigen si la protectia celulara, respectiv la protectia celulelor nervoase;
• Vitamina B6, nicotinamida si acidul pantoneic sunt de neinlocuit pentru metabolismul hidratilor de carbon, lipidelor, proteinelor;
• Acidul folic este o vitamina hidrosolubila din grupul vitaminelor B. Impreuna cu vitaminele B6 si B12 este foarte important pentru metabolismul proteinelor, precum si in formarea elementelor figurate ale sangelui.
Acidul folic, Vitamina B6 si B12 - importante pentru vase sanatoase.
Acidul folic castiga in importanta in combinatie cu vitaminele B6 si B12, fiind implicat in mentinerea sanatatii sistemului circulator. Aceasta datorita participarii acestor 3 vitamine la degradarea homocisteinei, produs intermediar in metabolismul aminoacizilor.

Compozitie/tableta Doppelherz Aktiv Acid folic + Complex vitamina B:

600 μg acid folic, 4,2 mg vitamina B1,4,8 mg vitamina B2, 6,0 mg vitamina B6 , 3,0 μg vitamina B12, 18,0 mg acid pantotenic, 21,6 mg niacina, 150 μg biotina.

Mod de administrare Doppelherz Aktiv Acid folic + Complex:

Zilnic, se ia o tableta dupa masa, cu o cantitate suficienta de lichid.

In ce consta avantajul tabletelor retard?
Anumite vitamine si minerale (substante nutritive) nu pot fi depozitate de catre organism. Astfel, cantitatile de vitamina B1 administrate in doze prea mari odata vor fi excretate fara a fi utilizate, urmarea fiind ca in perioadele de solicitare a unor cantitati suplimentare de catre organismul uman, acestea vor fi deficitare. De aceea, se recomanda consumul de fructe si legume in portii impartite pe perioada intregii zile.
Tableta retard special conceputa de catre Doppelherz functioneaza ca un fel de "depozit de substante nutritive". Din aceste depozite, substantele valoroase vor fi eliberate pe parcursul mai multor ore si vor sta astfel la dispozitia organismului.
O tableta retard de Doppelherz Acid folic + Complex vitamina B  corespunde necesarului zilnic pentru toate cele 8 vitamine B, inclusiv pentru acidul folic. Aceasta combinatie poate ajuta organismul nostru sa ramana sanatos si rezistent.

 

Poate te intereseaza si ...

 
 
Magne B6, 50 drajeuri
Se adauga in cos...
35,00 RON
Formula Multivitamin 100 capsuole
Stoc epuizat
47,00 RON
Vitamine si Fier pentru copii masticabile
Se adauga in cos...
11,49 RON
 
Ursuleti, 30 tablete
Se adauga in cos...
17,79 RON
Egmovit Aktiv Multivitamin 50+
Stoc epuizat
26,04 RON
 
Doppelherz Vizual Aktiv pentru ochi
Se adauga in cos...
40,00 RON
Doppelherz Aktiv Mami
Se adauga in cos...
54,99 RON
 
 
 
Anubis produse profesionale Iwostin Biotta bio BIOTITUS Lawrens collagen sanosan
 
x

Farmacia Lara foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >