Produsele noastre

Ce medicament cauti?
scrie numele complet sau partial

 

Mr.Panda aerosol

400,99 RON (TVA inclus)
buc
Se adauga in cos...

La ce foloseste un aerosol?

Astmul, bronsitele, laringitele – toate aceste afectiuni pot fi tratate eficient si cu doze minime de medicament cu ajutorul terapiei pe baza de aerosoli. Aerosolii sunt particule fine de substante medicamentoase care, odata inhalate, ajung direct in plamani.

In plus, la copii infectiile respiratorii acute determina peste jumatate din bolile copilului de varsta frageda. O terapie bazata pe aerosoli ne va scapa de dozele mari de medicamente si implicit de efectele adverse ale acestora.

Ce inseamna terapia cu aerosoli?

Terapia cu aerosoli este un mod de tratament care presupune introducerea pe cale respiratorie in diferite portiuni ale aparatului respirator a unor substante pulverizate sub forma de aerosoli.

Aerosolii sunt  particule de dimensiuni mici  obtinute din combinarea unui mediu gazos  cu o substanta solida sau lichida.

Ce afectiuni putem trata prin terapia cu aerosoli?

Aerosolii sunt indicati in boli pulmonare (traheite, bronsite, bronsiolite, bronsiectazii, astm bronsic) si afectiuni ORL (sinuzite, rinofaringite, laringite, amigdalite).

Renteaza sa ne cumparam un aparat aerosol?

Terapia cu aerosoli se poate realiza si in cabinet, si acasa. Avantajul este ca poti cumpara un aparat de aerosoli pentru a scapa de drumurile si cozile din spitale si pentru a avea mai mult confort cand il folosesti. In plus, aparatul de aerosoli este foarte usor de utilizat si accesibil pentru toate buzunarele.

Mr. Panda Aerosol

Mr. Panda Aerosol este un aparat de aerosol cu piston, cu un design atractiv in forma de animal ( Panda), care asigura o terapie eficienta si in acelasi timp si distractiva, atat pentru mama cat si pentru copil. Pe langa acest design atragator si eficienta, aerosolul Mr. Panda are un nebulizator special conceput astfel incat sa permita o penetrare mai profunda a medicamentelor in tractul respirator. Este cu 30% mai eficient decat eprubetele clasice.

Aerosolul Mr. Panda este ideal pentru intreaga familie, avand o masca pentru adulti si una pediatrica, si este extreme de practice fiind echipat cu un maner de transport.

 
 
 
Pfizer Europe Novartis Consumer Health Nuk, produse pentru bebelusi Ducray Labo Crescina Medela
 
x

Farmacia Lara foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >