Produsele noastre

Ce medicament cauti?
scrie numele complet sau partial

 

Raceala si gripa
Desi raceala si gripa au multe simptome asemanatoare, raceala este in general usoara, dar gripa tinde sa fie mult mai severa ca manifestare.
Deseori raceala debuteaza cu stari de oboseala, stranut, tuse si nas infundat. Este posibil sau nu, sa apara si febra, dar deobicei ea este cu 1-2 grade C mai ridicata decit in mod normal. Pot apare dureri musculare, iritatie sau rosu in gat, ochii lacrimosi si dureri de cap. Cu cit raceala avanseaza, consistenta mucozitatilor nazale devine mai groasa si se trece de la culoarea galbuie la cea verzuie. Toate aceste simptome insa pot varia la fiecare raceala.Raceala dureaza de la la 3-4 zile pina la 10 zile.

Gripa debuteaza brusc si violent, cu febra de 40.5 grade C. Febra este insotita de stari de slabiciune si oboseala, tuse uscata, nas care pare sa curga la nesfirit, frisoane, dureri musculare, dureri puternice de cap, dureri oculare si rosu in git. Febra poate dura de la 3 la 5 zile. Dupa vindecare este posibil ca starea de slabiciune si oboseala, tusea, sa mai dureze pina la 3 saptamini.

Va stam la dispozitie cu o gama diversa de produse care sa trateze atat raceala cat si gripa. Va dorim insanatosire grabnica, iar daca aveti intrebari le puteti adresa aici.

 
Total produse: 20 | Ordoneaza dupa:
 
Autan sanosan Medela Bizmed bioeel Thalgo
 
x

Farmacia Lara foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >