Produsele noastre

Ce medicament cauti?
scrie numele complet sau partial

 

Vitamine si minerale pentru adulti
Ce sunt suplimentele nutritive?

Suplimentele nutritive
sau alimentare sunt vitamine, minerale, plante medicinale sau alte substante care au drept scop imbunatatirea dietei. Pot fi gasite sub forma de pastile, capsule, prafuri sau lichide. Acestea pot fi folosite pentru a completa necesarul de vitamine si minerale, pe care regimul alimentar nu-l asigura. Suplimentele insa, nu inlocuiesc anumite alimente si nu ofera aceleasi beneficii ca fructele sau legumele.
Vitaminele si mineralele constituie agenti naturali extrem de eficace pentru prevenirea diferitelor probleme de sanatate si chiar pentru vindecarea multora dintre ele.

Vitaminele
Fundamentale pentru existenta, vitaminele sunt substante organice necesare proceselor vitale.
Exista doua feluri de vitamine: liposolubile (solubile in grasimi) cum ar fi Vitamina A,Vitamina D sau Vitamina E si hidrosolubile (se dizolva in apa) precum Complexul de vitamine B (Vitamina B6,Vitamina B12 ,etc) sau Vitamina C.

Mineralele
Mineralele( iod, fier, zinc, calciu ,magneziu,etc)si oligoelementele sunt esentiale vietii, la fel ca vitaminele si intervin in numeroase procese vitale, in care nu ar putea fi inlocuite de nici o alta substanta. Datorita faptului ca organismul nu le poate sintetiza, ele trebuie sa provina din alimente sau suplimente.


Daca aveti intrebari in legatura cu produsele va rugam sa ne scrieti aici, sau puteti consulta sectiunea InfoSanatate pentru mai multe informatii.

 
Total produse: 46 | Ordoneaza dupa:
 
Solartium Compeed Boiron Laboratoires Vitabiotics Anubis Merck
 
x

Farmacia Lara foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >